Gratis E-book: Mijn 10 grootste fouten als bruidsfotograaf + de oplossingen.

Whoop tie Whoop! Nou het is zover hoor! Ik heb een e-book geschreven voor jullie en ik ga compleet met de billen bloot! Ik ga je namelijk mijn 10 grootste fouten als bruidsfotograaf delen + de oplossingen (ook fijn toch?)

Ik ga compleet met de billen bloot!

Er is veel te vinden op het internet om aan kennis te komen over bruidsfotografie. Maar bijna niemand vertelt over hun eigen valkuilen, foutjes, blunders en problemen die ze op hun eigen pad zijn tegengekomen als bruidsfotograaf. Iedereen is ooit een beginner geweest. Ik geloof erin dat we elkaar enorm kunnen helpen en versterken in ons vak als fotograaf en ondernemer en daarom heb ik dit e-book geschreven.

Zeker als startende bruidsfotograaf kun je je af en toe nog onzeker voelen. “Hoe werkt dit of dat? Maak ik wel mooie foto's?” Maar jij weet ook dat het niet alleen om foto's maken gaat, er komt er ook ondernemerschap bij kijken. Ik heb mij daar in de beginfase goed op verkeken. Foto’s maken had ik vrij snel onder de knie, maar het ondernemerschap? Ik nam té veel opdrachten aan voor een veel te lage prijs. Ik verdiende uiteindelijk niets meer dan €1,75 per uur.

In mijn reis als fotograaf EN ondernemer heb ik dus best wat fouten gemaakt! Inmiddels heb ik al jaren een goed lopend en gezond fotografiebedrijf en heb ik mijn dromen waar gemaakt. Wil jij dat ook? Dan is het e-book over bruidsfotografie een hele fijne start!

Na het lezen van dit e-book:

  • Ben je op je hoede voor de grootste fouten die je als bruidsfotograaf kan overkomen, zodat je ze kan herkennen én voorkomen
  • Sta jij sterker in je schoenen als bruidsfotograaf en weet je de stappen hoe je betere en meer creatieve foto’s kunt maken
  • Weet je dat blunders de beste kunnen overkomen en snap je dat er altijd een oplossing is
  • Ken je de stappen om door te ontwikkelen als bruidsfotograaf

vraag 'm hier gratis aan!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?