Yes, stuur mij het gratis e-book
“De 10 grootste fouten als bruidsfotograaf én de oplossingen”

Scroll down

Gratis e-book!

Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?

 1. Gratis in je mailbox
 2. Geen Spam, beloofd!
 3. Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven.

Goed bezig!

Je bent op zoek naar kennis om jezelf te ontwikkelen als professioneel bruidsfotograaf die stevig in de schoenen staat en weet wat ze doet.

Goed bezig!

Er is veel te vinden op het internet om aan kennis te komen over bruidsfotografie. Maar bijna niemand vertelt over hun eigen valkuilen, foutjes, blunders en problemen die ze op hun eigen pad zijn tegengekomen als bruidsfotograaf.

Ik ga met de billen bloot

Iedereen is ooit een beginner geweest. Ik geloof erin dat we elkaar enorm kunnen helpen en versterken in ons vak en daarom ga ik met de billen bloot!

Zeker als startende bruidsfotograaf kun je je af en toe nog onzeker voelen. “Hoe werkt dit of dat? Maak ik wel mooie foto's?” Maar jij weet ook dat het niet alleen om foto's maken gaat, er komt er ook ondernemerschap bij kijken.

Ik heb mij daar in de beginfase goed op verkeken. Foto’s maken had ik vrij snel onder de knie, maar het ondernemerschap? Ik nam té veel opdrachten aan voor een veel te lage prijs. Ik verdiende uiteindelijk niets meer dan € 1,75 per uur.

Maak van je passie je werk

In mijn reis als fotograaf EN ondernemer heb ik dus best wat fouten gemaakt! Inmiddels heb ik al jaren een goed lopend en gezond fotografiebedrijf en heb ik mijn dromen waar gemaakt.

Heb jij, net als ik, dromen om van je passie je werk te maken en wil je hiermee een goede boterham verdienen? Voldoende tijd voor je partner, familie, gezin, yoga, wandelen, sporten, reizen en you name it? Lees dan nu dit e-book. Een hele goede start!

Waar mag ik het e-book naartoe sturen?

 1. Gratis in je mailbox
 2. Geen Spam, beloofd!
 3. Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven.

Sterker in je schoenen

Let me guess! Je wilt bruidsfotograaf worden, of je hebt al een aantal bruiloften gedaan. Je neemt je vak serieus en je beseft dat er meer bij komt kijken dan je dacht. Je weet dat je deze dag maar één keer kunt doen voor je bruidspaar en daarom wil je geen fouten maken.

Na het lezen van dit e-book:

 1. Ben je op je hoede voor de grootste fouten die je als bruidsfotograaf kan overkomen, zodat je ze kan herkennen én voorkomen

 2. Sta jij sterker in je schoenen als bruidsfotograaf en weet je de stappen hoe je betere en meer creatieve foto’s kunt maken

 3. Weet je dat blunders de beste kunnen overkomen en snap je dat er altijd een oplossing is
 4. Ken je de stappen om door te ontwikkelen als bruidsfotograaf

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

Review

"In de laatste drie jaar heb ik een hoop van Annemarie mogen leren. Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook op het ondernemerschap. Welke keuzes maak je op welk moment en wie wil je zijn als fotograaf. Ik ben er nog niet, maar door Annemarie ben ik al zover op weg! Alles gaat op een professionele en ingetogen manier. Op de dag zelf of tijdens het bekijken van de beelden. Annemarie neemt de tijd voor je en gaat op respectvolle manier met je om".

Karin

Review

"De workshop van Annemarie was precies wat ik nodig had om mij een duidelijk inzicht te geven over alle aspecten van de bruidsfotografie! Alles komt aan bod, van het opstarten van je onderneming en wat je daarvoor nodig hebt, marketing, workflow. Annemarie heeft zoveel geduld, legt alles met passie uit en geeft je energie en een echte boost om het beste uit jezelf te halen! Echt een aanrader voor zowel de beginnende fotograaf als de fotografen die al een stapje verder zijn en willen doorontwikkelen!”

Mariel

Het gratis E-Book

 1. 10 grootste blunders EN oplossingen als bruidsfotograaf
 2. Open en eerlijk, geen geheimen
 3. Geschikt voor bruidsfotografen die startend zijn EN bruidsfotografen - die al een stapje verder zijn
 4. Gratis en direct downloaden
 1. Gratis in je mailbox
 2. Geen Spam, beloofd!
 3. Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven.

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je de juiste marketing inzet om de tofste klanten aan te trekken, hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming.

Kortom: Voor alle fotografen en creatief ondernemers die toe zijn aan een volgende stap.Met mijn Academy inspireer en help ik je graag door coaching, online trainingen, masterclasses, downloads en podcasts. De academy is voor alle fotografen die zich willen ontwikkelen in hun vak als fotograaf EN ondernemer.

Foto Annemarie Dufrasnes

Yes, stuur mij het gratis e-book

 1. Gratis in je mailbox
 2. Geen Spam, beloofd!
 3. Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment uitschrijven.