Liever starten met 1 van de speerpunten?

Nog niet toe aan een heel maandtraject, of wil je liever korter op 1 of meer van de speerpunten gecoached worden, zodat je daarna weer snel zelf aan de slag kunt? Dan kun je er voor kiezen om 1 of meerdere losse coaching sessie(s) te boeken.

De speerpunten waarmee ik je graag help:

✓ FOTOGRAFIE SKILLS: Wordt een nog betere fotograaf


✓ WORKFLOW & PLANNING: Stop met te veel uren maken, meer balans


✓ MARKETING: Jouw ideale klant & meer omzet


✓ MINDSET: Pak je expert-rol & meer zelfvertrouwen

Ik ben er voor je!

Vragen stellen, luisteren en doorvragen

Omdat je als ondernemer vaak een blinde vlek hebt voor je eigen onderneming. Met de juiste vragen komen we beter tot de kern en kunnen we de oorzaken aanpakken in plaats van brandjes blussen.

Hands on tips

Ik geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je krijgt inzichten en vele “aha” momentjes ;-)

Eerlijk en respectvol

Respectvol en oprecht: Een van mijn belangrijkste waardes in mijn leven! Ik geef opbouwende feedback zodat je met een flinke dosis energie weer aan de slag gaat. De feedback kan er ook een van confrontatie zijn die je mag incasseren. Ik beloof je dat je een positieve boost zal krijgen. Je kunt niet wachten om de feedback om te zetten in nieuwe skills.

Foto Annemarie Dufrasnes

Review

"Ik mocht 2 uur lang alles vragen aan Annemarie Dufrasnes om mijn bruiloften-business naar een hoger niveau te tillen. Ik heb ook de cursus gevolgd bij haar en ben al veel aan het toepassen geweest van wat ik daar heb geleerd. Ik wilde graag wat verdieping over dingen rondom een bruiloft fotograferen, en het aanspreken van de doelgroep die ik wil aantrekken. Daarom gingen mijn vragen deze keer vooral over het updaten van mijn website en workflow. Ook was ik benieuwd naar haar manier van kennismaken met nieuwe koppels en het factureren.

Annemarie bekijkt meerdere aspecten van een aanpak en geeft geen zwart-wit antwoord, iedereen is tenslotte anders. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en mijn uren voelen nu al efficiënter, ook had ik na ons gesprek een concept schets van mijn nieuwe website, visueel en inhoudelijk, dat gaf mij de handvatten om eraan te beginnen. Die stok achter de deur heb je soms nodig als je verder wilt maar niet weet hoe! Weten dat je op de goede weg zit en kan gaan finetunen is ook geruststellen. Annemarie empowered, en houdt geen geheimen, je mag haar alles vragen en ze geeft overal een behulpzaam antwoord op! Ik merk nu al dat ik dichter bij mijn doelen kom!".

Anne

MEER REVIEWS

Review

"Lieve Annemarie,

We zijn verliefd op je werk en trots op je resultaten. In een zoektocht naar een coach, waren we er vrij zeker van dat we bij jou op het goede adres zouden zijn. En dat gevoel bleek juist te zijn. Meteen na onze eerste call bruisten we al van de energie. En dat was alleen nog maar een kennismaking! De twee losse coachingssessies van 2 uur die daarop volgden, waren echt heel erg leerzaam en goed opgebouwd. Je bent een eerlijk en fijn mens en hebt ons mega goede inzichten en tips gegeven, gericht op fotografie skills. We nemen ontzettend veel dingen mee in ons nieuwe trouwseizoen en geloven er echt in dat we dit jaar next level gaan. Mede dankzij jou dus. 1000x dank voor je hulp!

Lieve groet,
Gerben en Anneke"

Gerben & Anneke

MEER REViEWS

Review

"Lieve Annemarie, allereerst bedankt voor de fijne 1 op 1 coachingcall. Ik ben startende in de trouwfotografie en ik liep vooral vast in de marketing. Tijdens deze call zijn we de diepte in gegaan om mijn nieuwe bedrijf een goede start te geven. Annemarie had goede tips voor mijn website en social media. Ook had ze hele goede ideeën om meer portfoliomateriaal te krijgen. Iets wat erg belangrijk is in de fotografie.

Annemarie is naast een hele goede fotograaf ook een enorm fijne coach waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Door haar enorme ervaring weet ze goed waar ze het over heeft en kan je heel fijn met haar sparren. Naast bruidsfotografie ben ik ook bezig met fine art fotografie. Ondanks dat dit weer een andere tak van sport is binnen de fotografie kon Annemarie mij ook hierbij weer voorzien van hele bruikbare tips en ideeën. Ik was na afloop superblij dat ik deze 1 op 1 coaching heb gehad want in een coaching gesprek kan je samen met Annemarie echt bergen verzetten.

Ik zal je zeker bij iedereen aanraden!

Liefs,
Belinda"

Belinda

MEER REVIEWS

Wat is inbegrepen?

Je bepaald zelf op welke vlakken jij je wilt ontwikkelen, of we kijken samen wat een logische stap is voor je.

  1. ✓ Vrijblijvend kennismaken // online
  2. ✓ Jouw specifieke wensen in kaart brengen
  3. ✓ Coaching sessie van 2 uur
  4. ✓ Support & Feedback
  5. 375 ex btw // Betalen in termijnen mogelijk
PAK je ticket // CHECK OUT

Ik help je graag verder

Heb je vragen? Stuur een bericht! We kunnen altijd vrijblijvend en vooral samen kijken
wat op dit moment het beste bij je past. Of stuur een bericht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

CONTACT

FLOW // Je BIZZ

1 MAAND traject

Voor fotografen

Deze coaching // FLOW "Je bizz" is er voor fotografen die een eigen onderneming willen opzetten of UITBOUWEN als fotograaf. Je hebt een betrokken coach die een hele maand lang klaar staat om jouw bedrijf stap voor stap op en uit te bouwen! Een coach die meerdere succesvolle bedrijven heeft opgezet en al 12 jaar full time fotograaf en ondernemer is. Iemand die de klappen van de zweep wel kent. Je maakt minimaal 10K omzet per jaar en wilt groeien! Sterker nog... Je bent er klaar mee. JE WILT KNALLEN!

meer informatie

ROCK // Je BIZZ

9 MAANDEN traject

Voor fotografen

Deze 1 op 1 coaching FLOW is er voor fotografen die al een tijdje draaien, maar soms vastlopen of het overzicht even niet meer zien. Voor fotografen die te veel en te hard werken en verlangen naar meer balans tussen werk en privé. Voor fotografen die meer klanten en/of meer omzet willen met een eigen unieke stijl.

meer informatie

Feedback VIDEO // RAW files
60 - 90 minuten

Voor bruidsfotografen

Hoe zou het voor je zijn wanneer een ervaren fotograaf door jouw RAW files gaat en jou positieve en opbouwende feedback geeft? Een professional die precies aan jouw foto's ziet wanneer jij je onzeker voelde en stress ervaarde en hoe je hier zelfverzekerder in kunt worden. Een internationaal award winnende fotograaf die jou kan aangeven waarin je nog kunt verbeteren op licht, compositie en moment. De coachees die je voorgingen zijn laaiend enthousiast!

MEER INFORMATIE
Terug naar mijn aanbod

Volg je mij al op Instagram?