Hoe zou het voor je zijn als...

Een ervaren en doorgewinterde fotograaf door jouw RAW files gaat en jou positieve en opbouwende feedback geeft? Een professional die precies aan jouw foto's ziet wanneer jij je onzeker voelde en stress ervaarde en hoe je hier zelfverzekerder in kunt worden. Een internationaal award winnende fotograaf die jou kan aangeven waarin je nog kunt verbeteren op licht, compositie en moment.

Na deze video feedback ga jij positief en vol zelfvertrouwen naar je volgende bruiloft. Je ontvangt handvatten en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. Je voorgangers zijn laaiend enthousiast!

 1. ✓ Feedback op jouw RAWS van een bruiloft reportage
 2. ✓ Op video zodat je meekijkt met geluid en beeld
 3. ✓ c.a. 60 tot 90 minuten video
 4. ✓ Kijk op jouw tijdstip de video in 1 x of in delen // Zo vaak je wilt!
 5. ✓ Ontwikkel je fotografie skills op licht, compositie en moment
 6. ✓ Meer zelfvertrouwen en handvatten om meteen mee aan de slag te gaan

Herken jij je hierin?

 1. ■ Je vergelijkt je met andere fotografen en je begrijpt niet wat jij nou verkeerd doet, hoe kan het dat die foto’s van andere fotografen er wel vanaf spatten?
 2. ■ Je bent steeds te laat en loopt achter de feiten aan; je mist momenten
 3. ■ Je vraagt je af hoe je betere composities kunt maken voor een veel meer zeggend beeld
 4. ■ Je hebt soms nog steeds onscherpe of bewogen beelden
 5. ■ Je voelt je soms onzeker met verschillende soorten licht
 6. ■ Je vraagt je af welke plekken, achtergronden, composities je het beste kunt gebruiken voor verschillende onderdelen op de dag
 7. ■ Je vraagt je af welke keuzes andere fotografen hadden genomen op bepaalde momenten
 8. ■ Je vindt het soms nog een uitdaging om met felle zon te fotograferen, liever heb je gewoon safe bewolkt weer
 9. ■ Je wilt handvatten om meteen mee aan de slag te kunnen om een nog betere fotograaf te worden

Ik ben er voor je!

Vragen stellen, luisteren en doorvragen

Omdat je als ondernemer vaak een blinde vlek hebt voor je eigen onderneming. Met de juiste vragen komen we beter tot de kern en kunnen we de oorzaken aanpakken in plaats van brandjes blussen.

Hands on tips

Ik geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je krijgt inzichten en vele “aha” momentjes ;-)

Eerlijk en respectvol

Respectvol eerlijk: Een van mijn belangrijkste waarden in mijn leven. Ik geef opbouwende feedback zodat je met een flinke dosis energie weer aan de slag gaat. De feedback kan er ook een van confrontatie zijn die je mag incasseren. Ik beloof je dat je een positieve boost zal krijgen. Je kunt niet wachten om de feedback om te zetten in nieuwe skills.

Foto Annemarie Dufrasnes

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de video met feedback?

Afhankelijk van hoeveel foto's je hebt geschoten maak ik een video van c.a. 60 tot 90 minuten.

Wat voor feedback geef je?

Positief en opbouwend! Ik laat je zien waar je lekker ging en waar je nog kunt verbeteren op licht, compositie en momenten met praktische tips die je meteen kunt toepassen tijdens jouw volgende reportage.

Gaat deze video over mijn bruiloft of ga ik met jou mee?

Er zijn enkele plekken per jaar vrij waarop coachees mee kunnen naar een bruiloft. Jouw functie is dan second shooter. Je leert deze dag enorm veel!

Heb ik geen plekken meer vrij? Dan kun je jouw RAW-files van jouw reportage als first shooter insturen en ontvang je hier feedback over. De prijs blijft hetzelfde.

Hoe ontvang je mijn RAWfiles?

Wanneer je met mij meegaat naar een bruiloft, lever je jouw kaartjes aan het einde van de dag af en die stuur ik binnen een week naar je terug. RAW-files van jouw eigen bruiloft kun je exporteren naar een kleiner formaat en via wetransfer naar mij versturen. 

Gebruik jij mijn foto's die ik op jouw bruiloft schiet?

Wanneer je met mij mee gaat als second shooter, dan zal ik een selectie maken en in mijn stijl nabewerken. Deze foto's lever ik in hoge resolutie af aan mijn bruidspaar. Ik laat je in de video zien welke selectie ik heb gemaakt en waarom, zodat jij hier ook iets voor jezelf kunt uithalen.

Krijg ik een vergoeding als ik met je mee ga als second shooter?

Jouw vergoeding is dat je enorm veel gaat leren op deze dag, wanneer je meegaat met een internationaal award winning bruidsfotograaf. Je ziet hoe ik te werk ga en wat het resultaat is. Tijdens deze dag probeer ik antwoord te geven op al je vragen.

Mag ik de foto's die ik maak op jouw bruiloft gebruiken?

In overleg mag je foto's gebruiken op jouw website voor jouw portfolio. Wanneer je mee gaat als second shooter naar een bruiloft is jouw hoofd doel om te leren, niet om portfolio te schieten.

Wat kost een video feedback RAWfiles en kan ik in termijnen betalen?

375,- Je kunt in 1, 2 of 3 termijnen betalen. Zie de check-out voor wat passend is voor jou. Je krijgt toegang tot de video zodra de betaling volledig is voldaan.

Hoe gaat dat in z’n werk? Met jou mee als second shooter?

Ik kijk eerst of er nog ruimte is in mijn agenda en of wij een klik met elkaar hebben. Daarna bespreken we jouw leerdoelen en maken we afspraken omtrent verwachtingen. Je ontvangt alle informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Ik help je graag verder

Heb je vragen? Stuur een bericht! We kunnen altijd vrijblijvend en vooral samen kijken
wat op dit moment het beste bij je past. Of stuur een bericht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

CONTACT

Review

"Wat heb ik aan lopen hannessen zeg. Ik heb nadat ik mijn foto's bekeken had echt flink van mezelf gebaald. Hoe had ik nou zoveel steken kunnen laten vallen... wat stom. Tot ik je feedback film bekeek. Toen voelde ik me weer beter en positiever. Ik heb er zo ontzettend veel aan gehad, je hebt me weer zoveel geleerd en ook geleerd om positiever naar foto's te kijken ('als je net even dit had gedaan dan was 'ie echt goed geweest' - terwijl mijn hoofd allang 'fout / niet goed gedaan' zei over eenzelfde foto. Met zo'n positieve kijk is het veel handiger te onthouden waar ik op moet letten. Je bent een topper!".

Laura

MEER REVIEWS

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

MEER REViEWS

Review

"Na afloop van de bruiloft heb ik een goede en uitgebreide review video ontvangen waar
Annemarie door mijn foto’s heen gaat en kritisch naar de foto’s kijkt. Hier heb ik ontzettend
veel feedback uit kunnen halen die ik inmiddels al heb kunnen gebruiken bij een volgende
shoot. All-in all wat een enorm gezellige (maar drukke) en leerzame dag en was haar review video super leerzaam voor mij. Ik ben dankbaar voor de kans om van haar te mogen leren!"

Tine

MEER REVIEWS

Review

"Na de bruiloft heeft zij van al mijn foto’s een video review gemaakt waarin zij deze heeft besproken, dit is echt zo fijn! Want je kan daardoor nog meer leren wat er de volgende keer beter kan, in belichting, compositie etcetera, spannend zou je denken? Ja! Maar die review was wel zo ontzettend tof! Ik heb daar zoveel van geleerd alweer! Ik weet in ieder geval zeker dat ik nog veel meer van Annemarie ga leren, niet alleen op het gebied van fotografie maar ook hoe ik  businesswise de juiste keuzes ga maken!".

Jessica

MEER REVIEWS

Review

"Annemarie is een ontzettend aardige en gezellige vrouw. Daarnaast ook nog ontzettend kundig en ze weet waar ze het over heeft. Een ontzettend goede coach en zeker een aanrader! Je krijgt een video, terwijl ze je foto’s bekijkt geeft ze feedback. Ze geeft feedback op de foto’s die ik tijdens de bruiloft heb gemaakt, en dat op een positieve manier. Kritisch, maar goed. Door de manier hoe ze het brengt, kun je er ook echt wat mee, zonder dat je je minder voelt. Heel erg fijn!"

Wilma

MEER REVIEWS

Wat is inbegrepen?

 1. ✓ Feedback op jouw RAWS van een bruiloft reportage
 2. ✓ Op video zodat je meekijkt met geluid en beeld
 3. ✓ c.a. 60 tot 90 minuten video
 4. ✓ Kijk op jouw tijdstip de video in 1 x of in delen
 5. ✓ Ontwikkel je fotografie skills op licht, compositie en moment
 6. ✓ Meer zelfvertrouwen en handvatten om meteen mee aan de slag te gaan

  375 ex btw. Betalen in termijnen mogelijk, zie check-out!
PAK JE TICKET // CHECK OUT

FLOW // Je BIZZ

1 MAAND traject

Voor fotografen

Deze coaching // FLOW "Je bizz" is er voor fotografen die een eigen onderneming willen opzetten of UITBOUWEN als fotograaf. Je hebt een betrokken coach die een hele maand lang klaar staat om jouw bedrijf stap voor stap op en uit te bouwen! Een coach die meerdere succesvolle bedrijven heeft opgezet en al 12 jaar full time fotograaf en ondernemer is. Iemand die de klappen van de zweep wel kent. Je maakt minimaal 10K omzet per jaar en wilt groeien! Sterker nog... Je bent er klaar mee. JE WILT KNALLEN!

meer informatie

ROCK // Je BIZZ

9 MAANDEN traject
Voor fotografen

Deze 1 op 1 coaching ROCK // Je BIZZ is er voor fotografen die al een tijdje draaien, het stadium van beginner voorbij zijn en klaar zijn om te gaan ROCKEN met hun bedrijf. Voor fotografen die te veel en te hard werken en verlangen naar meer balans tussen werk en privé. Voor fotografen die meer klanten en meer omzet willen met een eigen unieke stijl. Voor fotografen die echt STAPPEN willen maken en willen ROCKEN naar maximale groei!

meer informatie

Losse Coaching Sessie

2 uur

Nog niet toe aan een heel coachingtraject, of wil je liever op 1 van de speerpunten gecoached worden; Fotografie skills, Marketing, Workflow of Mindset? Dan kun je er voor kiezen om 1 of meerdere losse coaching sessie(s) te boeken.

CoACHING SESSIE
Terug naar mijn aanbod

Volg je mij al op Instagram?