Coaching / Mentoring

Je bent super enthousiast en je werkt hard. Je loopt soms vast en wéét dat je beter kunt en je business kunt uitbouwen, maar je ervaart tijd te kort. Of je draait al lekker, maar nog niet op de manier zoals je echt wilt. Je bent toe aan een volgende stap!

We doen het samen

Hoe zou het zijn als we samen gaan kijken naar jouw bedrijf en direct aan de slag gaan met wat jij nodig hebt? In de afgelopen 17 jaar als marketing communicatie specialist, fotograaf én ondernemer kan ik al mijn ervaringen, valkuilen, kennis en tips met je delen.  

Zodat jij:

  1. Precies weet WAT en WAAROM je doet wat je doet
  2. Een winstgevend bedrijf runt
  3. Je vrije tijd overhoudt om de dingen te doen waar je blij van wordt
  4. Je ideale klant aantrekt & Meer omzet
  5. Je marketing op orde hebt
  6. Trots bent op jouw product en bedrijf
  7. Je stappen kunt maken en meer zelfvertrouwen ervaart
  8. Het weer helemaal ziet zitten: Je fotografische staart gaat (weer) kwispelen
DIRECT NAAR aanbod coaching
Foto Annemarie Dufrasnes

Wil je direct aan de slag met een flinke dosis energie?

De afgelopen jaren heb ik zoveel mogen leren als marketeer, ondernemer, coach, fotograaf én maakte ik zeker ook op persoonlijk vlak een enorme groei mee. Ik ben met vallen en opstaan gekomen waar ik nu ben en oh wat was het fijn geweest als ik iemand naast me had staan die mij zoveel tijd en energie had kunnen besparen.

Meer zelfvertrouwen, minder stress

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? De coaching is er om je te ontwikkelen tot professioneel fotograaf en creatief ondernemer. Het maakt niet uit of je een beginnende fotograaf bent of al wat langer fotografeert. Of je nu efficiënter wilt werken, je wilt ontwikkelen als bruidsfotograaf, boudoirfotograaf of een andere gespecialiseerde fotografie. Tijdens de coaching help ik je met wat jij nodig hebt.

Wil je direct aan de slag met een flinke dosis energie?

JA DIT WIL IK!

Wat jij nodig hebt

Of je nu meer wilt weten over portfolio opbouw, een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, nabewerking, nieuwe fotografie skills wilt leren of meer wilt weten over marketing en ondernemen: in deze coaching gaan we STAPPEN maken! We gaan direct aan de slag met jouw startende of bestaande onderneming.

Kleine dingen, grote verschillen

Coaching is er een van praten en sparren, maar ook zeker van doen! Dat kan variëren van het maken van aanpassingen aan de website, je prijslijst aanpassen tot en met een compleet marketingplan.

Soms zijn het kleine dingen die je aanpast, die grote verschillen kunnen maken. Het kan ook zijn dat je juist grote stappen moet nemen, bijvoorbeeld als je tot de conclusie komt dat je moet schrappen in je aanbod en meer specialisatie in jouw fotografie gewenst is. Ik maak geen beslissingen voor jou, maar ik kan je helpen om tot de juiste keuze te komen. Ik geef je antwoord op je vragen en zal open zijn over mijn kennis en ervaring. Geen geheimen!

AANBOD COACHING
Foto Annemarie Dufrasnes
"The distance between your dreams and reality is called action!"
- Unknown -

Aanbod Coaching

FLOW // Je BIZZ

1 MAAND traject

Voor fotografen

Deze coaching // FLOW "Je bizz": Je bent fotograaf, je werkt hard, maar toch komt het niet helemaal van de grond. Je weet dat je kunt groeien met je bedrijf en je omzet, maar toch lukt het nog niet helemaal. Je omzet is minimaal 10K per jaar en je wilt minimaal 2x of 3x gaan met je omzet! We gaan het laten FLOWEN!

Je hebt een betrokken coach die een hele maand lang klaar staat om jouw bedrijf stap voor stap te laten groeien! Een coach die meerdere succesvolle bedrijven heeft opgezet en al 13 jaar full time fotograaf en ondernemer is. Iemand die de klappen van de zweep wel kent. Je maakt minimaal 10K omzet per jaar en wilt groeien! Sterker nog... Je bent er klaar mee. JE WILT KNALLEN!

meer informatie

ROCK // Je BIZZ

9 MAANDEN traject

Voor fotografen

Deze 1 op 1 coaching // ROCK "Je BIZZ" is er voor fotografen die al een tijdje draaien, het stadium van beginner voorbij zijn en klaar zijn om te gaan ROCKEN met hun bedrijf. Voor fotografen die te veel en te hard werken en verlangen naar meer balans tussen werk en privé. Voor fotografen die meer klanten en meer omzet willen met een eigen unieke stijl. Voor fotografen die echt STAPPEN willen maken en willen ROCKEN naar maximale groei!

meer informatie

Feedback VIDEO // RAW files
60 - 90 minuten

Voor bruidsfotografen

Hoe zou het voor je zijn wanneer een ervaren fotograaf door jouw RAW files gaat en jou positieve en opbouwende feedback geeft? Een professional die precies aan jouw foto's ziet wanneer jij je onzeker voelde en stress ervaarde en hoe je hier zelfverzekerder in kunt worden. Een internationaal award winnende fotograaf die jou kan aangeven waarin je nog kunt verbeteren op licht, compositie en moment. De coachees die je voorgingen zijn laaiend enthousiast!

MEER INFORMATIE

Losse Coaching Sessie
2 uur

Voor fotografen & Creatief ondernemers

Nog niet toe aan een heel coachingstraject, of wil je liever korter op 1 van de speerpunten gecoached worden; Fotografie skills, Marketing, Workflow of Mindset? Dan kun je er voor kiezen om 1 of meerdere losse coaching sessie(s) te boeken. Het is ongelooflijk wat we in deze sessie van twee uur kunnen doen!

CoACHING SESSIE
ONLINE TRAININGENLIVE WORKSHOPS

Must Read Blogs

Creativiteit // Hoe je dit ontwikkelt
Authenticiteit // Waarom er ruimte is voor iedereen
MEER BLOGS

Review

"In de laatste drie jaar heb ik een hoop van Annemarie mogen leren. Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook op het ondernemerschap. Welke keuzes maak je op welk moment en wie wil je zijn als fotograaf. Ik ben er nog niet, maar door Annemarie ben ik al zover op weg! Alles gaat op een professionele en ingetogen manier. Op de dag zelf of tijdens het bekijken van de beelden. Annemarie neemt de tijd voor je en gaat op respectvolle manier met je om".

Karin

MEER REVIEWS

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

MEER REViEWS

Review

"Na afloop van de bruiloft heb ik een goede en uitgebreide review video ontvangen waar
Annemarie door mijn foto’s heen gaat en kritisch naar de foto’s kijkt. Hier heb ik ontzettend
veel feedback uit kunnen halen die ik inmiddels al heb kunnen gebruiken bij een volgende
shoot. All-in all wat een enorm gezellige (maar drukke) en leerzame dag en was haar review video super leerzaam voor mij. Ik ben dankbaar voor de kans om van haar te mogen leren!"

Tine

MEER REVIEWS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Volg je mij al op Instagram?