Coaching - 1 maand traject

Voor de startende fotograaf & creatief ondernemer

Deze coaching FLOW // START je bizz is er voor startende fotografen en creatieve ondernemers die een eigen onderneming willen opzetten of uitbouwen als fotograaf of creatief ondernemer Je hebt een betrokken coach die een hele maand lang klaar staat om jouw bedrijf stap voor stap op en uit te bouwen! Een coach die meerdere succesvolle bedrijven heeft opgezet en al 12 jaar full time fotograaf en ondernemer is. Iemand die de klappen van de zweep wel kent zeg maar.

Hoe zou het voor je zijn wanneer een ervaren ondernemer samen met jou door je hele bedrijf gaat. We kijken hoe je jouw doelen kunt waar maken met een realistisch stappenplan. Een plan helemaal gericht op jouw situatie en jouw bedrijf.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, deep diven we binnen 4 speerpunten:

 1. Fotografie skills
 2. Workflow
 3. Marketing
 4. Mindset
MEER INFO

Waar gaan we mee aan de slag?

FLOW // START je bizz 1 maandtraject: Een hele strategiedag!

1 hele strategiedag met als resultaat een compleet plan gericht op jouw situatie waar je zelf voor minimaal 6 maanden mee aan de slag kunt. Je hebt na de strategiedag nog 1 hele maand begeleiding.

Coaching FLOW // START je bizz is er voor fotografen en creatief ondernemers die bijvoorbeeld naast hun baan in loondienst een eigen onderneming willen opzetten. Of die hun baan in loondienst juist willen opzeggen en vol als zelfstandige aan de slag willen. Ik help je met een stappenplan om jouw fotografie of creatief onderneming op te zetten en uit te bouwen. Van jouw unieke stijl, website, portfolio opbouw tot aan klantcontact en de juiste prijzen bepalen.

Waar gaan we mee aan de slag?

 1. Jouw dromen waar maken
 2. Het opzetten van een fotografie of creatief onderneming
 3. Van loondienst naar eigen baas
 4. Portfolio opbouw
 5. Prijs bepalen
 6. Website opbouwen
 7. Inzetten van de juiste marketing
 8. Klantcontact & Werk maken
 9. Planning & Workflow
 10. Klanten aantrekken & Meer omzet draaien
YES, DEZE stappen wil ik maken!

Hier alvast iets meer over jouw coach

Yes, je kunt heel veel vinden op internet, zelf het wiel uit vinden zoals ik deed, hier en daar een coachingsessie doen of een workshop. Ik weet er alles van, want dit is wat ik deed in de afgelopen 12 jaar. Ik begon vanaf scratch en mag mezelf nu beste vrouwelijke bruidsfotograaf noemen van de Benelux bij de Masters of Weddingphotography. Ik werd overall 2e met maar liefst 16 awards in 1 jaar tijd.

Jongens, het kan sneller en effectiever! Lees nog even de OVER MIJ pagina waarin ik al mijn sh*t deel. Het voordeel ervan is dat ik weet hoe het moet en hoe het niet moet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet hoe de markt in elkaar zit en die is echt niet vol. Echt niet!

Er is ruimte voor iedereen! Er is meer dan genoeg publiek en klanten voor iedereen! Maar hoe? Hoe dan? Met een gedegen plan! Een plan met realistische doelen en een beetje tijd. Dat hoeft geen 12 jaar te zijn, dat ga je redden door coaching met mij.

Foto Annemarie Dufrasnes

De speerpunten waarmee ik je graag help:

1. FOTOGRAFIE SKILLS

Wordt een nog betere fotograaf, upgrade je fotografie skills

2. WORKFLOW & PLANNING

Stop met te veel uren maken, meer balans tussen werk & privé

3. MARKETING

Jouw unieke stijl, trek de ideale klant aan, ontvang een eerlijke prijs voor jouw werk

4. MINDSET

Wordt kapitein op jouw schip en ervaar meer zelfvertrouwen.

Coachingstraject FLOW - START je BIZZ

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

We maken eerst even vrijblijvend kennis voordat we gaan samenwerken. Zo kunnen we beide bepalen of onze samenwerking haalbaar is.

1 dag strategiesessie

We spreken samen een dag af waarop we samen jouw hele bedrijf onder de loep nemen.
Van mindset tot marketing, van planning tot fotografie skills, net wat jij nodig hebt. We kijken naar waar jij jezelf onbewust nog tegenhoudt in je groei, waar jouw kracht zit en hoe je dit effectief kunt inzetten voor een succesvol bedrijf.

Een praktisch plan

Helder & uitvoerbaar. Binnen deze sessie gaan we realistische doelen stellen, waar jij direct mee aan de slag kunt.
Afhankelijk van wat jij nodig hebt maken we een plan voor kort en langer termijn.
Na deze sessie kan je voor minimaal een half jaar tot een jaar aan de slag om jouw bedrijf tot een groter succes te maken.

1 hele maand coaching & nazorg

Na deze dag volgt er een maand waarmee jij met je doelen aan de slag gaat en ben ik er voor je als coach. Je mag mailen, bellen en appen zo vaak je wilt om al je vragen te stellen.

Reflectie

Na deze maand sluiten we jouw coachingstraject af met een reflectie ronde. We maken een korte samenvatting van jouw resultaten en eventuele vervolgstappen.

MEER INFO
"The distance between your dreams and reality is called action"- Unknown -

Flow-Happiness-Energy

Na deze dag...

 1. Heb jij een compleet en uniek plan om doeltreffend aan de slag te gaan
 2. Weet je precies hoe jij stappen kunt maken
 3. Heb je praktische handvatten om (nog meer) professioneel te ondernemen
 4. Weet je hoe je jouw ideale klant aantrekt en de deal sluit
 5. Weet je hoe je ongelooflijk veel tijd kunt besparen
 6. Heb jij kunnen sparren over alle zaken die je bezig houden in je business
 7. Geen chaos meer: je weet hoe je stap voor stap je naar je doelen kan werken
 8. Heb je een realistische plan van aanpak voor meer klanten en meer omzet
 9. Ben je mega gemotiveerd om aan de slag te gaan
 10. Weet je wat je overhoudt onderaan de streep en weet je hoe je meer omzet maakt en jezelf een knap salaris uit kunt keren
 11. Heb jij nog een hele maand support van mij als coach voor al je vragen

Kortom: Een compleet plan van A tot Z over hoe je jouw onderneming naar de next level tilt! 1 op 1 en 100% gericht op jouw situatie!

Coachingstraject FLOW // START je BIZZ
is voor jou als je:

 1. NU ECHT WILT GAAN STARTEN MET JE BEDRIJF! En dit er niet meer een beetje bij wilt gaan doen
 2. Wilt starten en meteen efficiënt en professioneel aan de slag wilt
 3. Je nog geen € 10.000 omzet draait per jaar en dit minimaal 2x wilt laten gaan
 4. Je portfolio wilt opbouwen en de deal wil sluiten met je klant
 5. STAPPEN wilt maken: MEER KLANTEN, MEER OMZET
 6. Genoeg motivatie en discipline hebt om zelfstandig aan de slag te gaan
 7. Behoefte hebt aan iemand die persoonlijk met jou en je bedrijf mee kijkt
 8. Weet dat je meer kan, maar even niet weet hoe of waar te beginnen
 9. Op zoek bent naar een betrokken coach met inmiddels 17 jaar ervaring als communicatie-marketeer, fotograaf en ondernemen en de BS en valkuilen dus als geen ander kent
 10. Een coach wilt die: energiek, oprecht en open minded is. Iemand die luistert en een spiegel voor kan houden
 11. Een coach die jou een warm hart toe wenst en tegelijk respectvolle en eerlijke feedback geeft
JA, DIT WIL IK!

Ik ben er voor je!

Vragen stellen, luisteren en doorvragen

Omdat je als ondernemer vaak een blinde vlek hebt voor je eigen onderneming. Met de juiste vragen komen we beter tot de kern en kunnen we de oorzaken aanpakken in plaats van brandjes blussen.

Hands on tips

Ik geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je krijgt inzichten en vele “aha” momentjes ;-) We maken een HELDER & DOELGERICHT PLAN waar je 6 maanden of zelfs langer mee aan de slag kunt.

Eerlijk en respectvol

Respectvol eerlijk: Een van mijn belangrijkste waarden in mijn leven. Ik geef opbouwende feedback zodat je met een flinke dosis energie weer aan de slag gaat. De feedback kan er ook een van confrontatie zijn die je mag incasseren. Ik beloof je dat je een positieve boost zal krijgen. Je kunt niet wachten om de feedback om te zetten in nieuwe skills.

Plan een kennismaking!

Foto Annemarie Dufrasnes

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het coaching traject FLOW - START je BIZZ?

1 maand: waarin we 1 dag samen komen voor de strategiedag. De rest van de maand kun je rekenen op mijn feedback & support.

Wat is het verschil tussen het 1 maand, 6 maanden en 9 maanden traject?

START je BIZZ - 1 maand
Het 1 maand traject START je bizz is voor de startende fotograaf & creatief ondernemer, die minder dan € 10.000 euro omzet maken per jaar en de ambitie hebben om te groeien in hun omzet. Die meer houvast willen in hun ondernemerschap en meteen professioneel aan de slag willen met een praktisch plan. Het voordeel van START je BIZZ is dat het een aantrekkelijke prijs heeft en je een korte tijd committed bent aan coaching. Het nadeel kan zijn dat je echt zelfdiscipline nodig hebt om je plannen uit te werken.

BOUW je BIZZ - 6 maanden
Het 6 maanden traject BOUW je BIZZ is voor de niche startende bruidsfotografen, die 6 maanden lang een betrokken coach willen en intensief en stap voor stap begeleid willen worden. Een coach die jou alle tools geeft en helpt je bizz op en uit te bouwen tot een succesvol bruidsfotografie bedrijf. Je gaat mee naar een bruiloft en krijgt feedback op je werk. Na deze 6 maanden ben jij een PRO bruidsfotograaf.

ROCK je BIZZ - 9 maanden
Het 9 maanden traject ROCK je BIZZ is er voor de fotograaf die de beginnersfase  voorbij is en minimaal € 20.000 - € 30.000 omzet per jaar maken en hierin willen groeien, bijvoorbeeld naar € 50.000 - € 80.000 of zelfs € 100.000 per jaar. Het voordeel van ROCK je BIZZ is dat je 9 maanden lang intensieve begeleiding krijgt om ook daadwerkelijk te transformeren. We gaan intensiever aan de slag met mindset, human design en de wet van de aantrekking.

Wat gaan we doen tijdens het 1 maand traject

Tijdens de strategiedag gaan we kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt met je bedrijf. We maken een realistisch plan die jij stap voor stap kunt uitwerken. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, coach ik op de speerpunten: fotografie skills, workflow & planning, marketing en mindset. In de maand die volgt op de strategiedag sta ik je bij met feedback en support.

Wat kost het en kan ik in termijnen betalen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ik vertel je alles over de prijzen. Wellicht heb je meer of minder nodig of wil je in termijnen betalen.

Hoe weet ik of deze coaching iets voor mij is?

Als jij je herkent in de verhalen en pijnpunten en nu zelf stappen wilt zetten, dan is deze coaching FLOW - START je BIZZ waarschijnlijk iets voor jou.

Als ik nog twijfel, wat dan?

Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in en we kijken samen of een samenwerking handig en mogelijk is.

Ik help je graag verder

Heb je vragen? Stuur een bericht! We kunnen altijd vrijblijvend en vooral samen kijken wat op dit moment het beste bij je past.
Of stuur een bericht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

CONTACT

Wat is inbegrepen in deze coaching?

 1. Gratis en vrijblijvend kennismaken
 2. 1 strategie dag waarin we je hele bedrijf onder de loep nemen
 3. Realistische doelen stellen en uitwerken; je kunt een half jaar tot een jaar aan de slag met een plan
 4. Ik ben een open boek; je mag me alles vragen
 5. Tussentijdse coaching 1 maand lang!
 6. Betalen in meerdere termijnen is mogelijk
 7. (Eind) Reflectie
PLAN EEN KENNISMAKING

Feedback RAW files

Hoe zou het voor je zijn wanneer een ervaren fotograaf door jouw RAW files gaat en jou positieve en opbouwende feedback geeft? Een professional die precies aan jouw foto's ziet wanneer jij je onzeker voelde en stress ervaarde en hoe je hier zelfverzekerder in kunt worden. Een internationaal award winnende fotograaf die jou kan aangeven waarin en HOE je nog kunt verbeteren op licht, compositie en moment. De coachees die je voor gingen zijn hier laaiend enthousiast over!

MEER INFORMATIE

Losse Coaching Sessie

Nog niet toe aan een heel coachingstraject, of wil je liever op 1 van de speerpunten gecoached worden: Fotografie skills, Marketing, Workflow of Mindset? Dan kun je er voor kiezen om 1 of meerdere losse coaching sessie(s) te boeken.

CoACHING SESSIE
Terug naar mijn aanbod

Volg je mij al op Instagram?