Live workshops

De LIVE workshops zijn er voor fotografen die lekker gaan op energieke LIVE dagen, portfolio willen opbouwen en willen sparren met collega’s.

Jouw voordeel:

  1. In 1 of 2 dagen alle stof tot je nemen
  2. Energieke dag(en) en gezelligheid
  3. Mogelijkheid om direct vragen te stellen
  4. Sparren met collega’s
  5. Portfolio opbouw door LIVE fotoshoot
NAAR LIVE workshops
Foto Annemarie Dufrasnes

Live workshops

Workshop Bruidsfotografie

2 DAAGSE workshop: 26 & 27 februari 2024

1 x per jaar geef ik deze 2 daagse: Alles wat jij wilt en moet weten als professionele bruidsfotograaf. Een bruiloft van A tot Z, de processen, de do’s en de don’ts. Fotografie skills, Workflow, Marketing en Mindset.

Nog maar 1 ticket beschikbaar!

MEER INFORMATIE

Workshop Boudoirfotografie

1 DAAGSE workshop: 15 maart 2024!

Alles wat jij wilt weten om als professionele boudoirfotograaf aan de slag te gaan. Een boudoirshoot van A tot Z, de processen, de do’s en de don’ts. Fotografie skills, Workflow, Marketing en Mindset.

MEER INFORMATIE
1 op 1 COACHINGONLINE TRAININGEN

Review

"In de laatste drie jaar heb ik een hoop van Annemarie mogen leren. Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook op het ondernemerschap. Welke keuzes maak je op welk moment en wie wil je zijn als fotograaf. Ik ben er nog niet, maar door Annemarie ben ik al zover op weg! Alles gaat op een professionele en ingetogen manier. Op de dag zelf of tijdens het bekijken van de beelden. Annemarie neemt de tijd voor je en gaat op respectvolle manier met je om".

Karin

MEER REVIEWS

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

MEER REViEWS

Review

"Na afloop van de bruiloft heb ik een goede en uitgebreide review video ontvangen waar
Annemarie door mijn foto’s heen gaat en kritisch naar de foto’s kijkt. Hier heb ik ontzettend
veel feedback uit kunnen halen die ik inmiddels al heb kunnen gebruiken bij een volgende
shoot. All-in all wat een enorm gezellige (maar drukke) en leerzame dag en was haar review video super leerzaam voor mij. Ik ben dankbaar voor de kans om van haar te mogen leren!"

Tine

MEER REVIEWS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Volg je mij al op Instagram?