Online Trainingen & Masterclasses

Ben jij meer van de online trainingen, zodat je in je eigen tempo kunt leren en alles nog eens rustig kunt terugzien? Ik snap dat! Daarom bouw ik de academy uit met online leerprogramma’s.

Jouw voordeel:

  1. Leren in je eigen tijd
  2. Op je eigen tempo
  3. Waar je maar wilt
  4. Op ieder device
  5. Onbeperkt toegang
  6. Alles binnen 1 online leeromgeving
NAAR ONLINE TRAININGEN
Foto Annemarie Dufrasnes

Online Trainingen

STEP & WHEEL‍

Online training bruidsfotografie

Je weet hoe je camera werkt en wil nu uitbouwen naar bruidsfotografie. Of je bent al bruidsfotograaf, maar je krijgt het nog niet goed voor elkaar om er een gezond en winstgevend bedrijf van te maken. I feel you!

Dit programma biedt maar liefst 13 masterclasses. Je kunt de masterclasses mixen, apart aanschaffen of in één keer. Het voordeel: Jij bepaalt welke masterclass nu voor jou interessant is en wat daarna een logische vervolgstap is.

meer informatie

PLAN & ZEN

Online planner + Training

Wil je meer rust en houvast in je business en privé? Werk je hard, maar kom je nog steeds uren te kort om je deadlines te halen?

In deze training laat ik je zien hoe je met simpele stappen EN mijn planningstool PLAN & ZEN direct meer overzicht, inzicht en rust zult hebben. Geen race meer tegen de klok!

MEER INFORMATIE
1 op 1 COACHINGLIVE WORKSHOPS

Review

"In de laatste drie jaar heb ik een hoop van Annemarie mogen leren. Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook op het ondernemerschap. Welke keuzes maak je op welk moment en wie wil je zijn als fotograaf. Ik ben er nog niet, maar door Annemarie ben ik al zover op weg! Alles gaat op een professionele en ingetogen manier. Op de dag zelf of tijdens het bekijken van de beelden. Annemarie neemt de tijd voor je en gaat op respectvolle manier met je om".

Karin

MEER REVIEWS

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

MEER REViEWS

Review

"De training van Annemarie was precies wat ik nodig had om mij een duidelijk inzicht te geven over alle aspecten van de bruidsfotografie! Alles komt aan bod, van het opstarten van je onderneming en wat je daarvoor nodig hebt, marketing, workflow. Annemarie heeft zoveel geduld, legt alles met passie uit en geeft je energie en een echte boost om het beste uit jezelf te halen! Echt een aanrader voor zowel de beginnende fotograaf als de fotografen die al een stapje verder zijn en willen doorontwikkelen!".

Mariël

MEER REVIEWS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Volg je mij al op Instagram?