Laat AI je foto’s bewerken volgens jouw kenmerkende stijl en versnel je workflow proces!

Yes! Dat wil ik!

Scroll down

Waar mag ik de 1500 gratis edits naartoe sturen?

Imagen A.I.
1500 gratis edits!

Wat is Imagen AI?

Imagen A.I. is een programma dat jouw foto’s in een handomdraai kan nabewerken volgens jouw methode.

Wil jij je workflow versnellen? Wil je niet meer uren en uren achter je pc editten? Dan is Imagen A.I. DE oplossing! Sinds ik dit programma gebruik, bespaar ik heel veel uren aan nabewerking per bruiloft! Je kunt het nu uitproberen en krijgt maar liefst 1500 edits gratis.

Klinkt dit goed?

Gratis eerste 1500 edits!

Wat is Imagen A.I.?

Imagen A.I. is een programma dat jouw foto’s in een handomdraai kan nabewerken volgens jouw methode.

Hoe werkt het?

Je upload foto’s die jij hebt bewerkt naar je account. Imagen A.I. gaat vervolgens in 24 uur van jouw nabewerking leren. Daarna kan je jouw RAW reportage uploaden en heb je in een handomdraai je foto’s terug volgens jouw nabewerking.

Yes, dit wil ik!

Vul je naam en je e-mail in en je ontvangt alle informatie om te starten met A.I. + de link voor de eerste 1500 edits gratis!

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je de juiste marketing inzet om de tofste klanten aan te trekken, hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Kortom: Voor alle fotografen en creatief ondernemers die toe zijn aan een volgende stap. Met mijn Academy inspireer en help ik je graag door coaching, online trainingen, masterclasses, downloads en podcasts. De academy is voor alle fotografen die zich willen ontwikkelen in hun vak als fotograaf EN ondernemer.

Foto Annemarie Dufrasnes

Yes, stuur mij de link naar Image AI voor 1500 gratis edits