Terug kijken op 2022 // Reflecteren & Wensen

Man man, wat een jaar! Zaten we 2020 en 2021 nog in de lock downs en kon ik amper werken, was 2022 een jaar van heel veel fotografie werk. Niet zo gek ook… Ik heb overigens enorm genoten van de Corona tijd. Ja ja, ik weet het, niet iedereen inderdaad. Maar ik heb heerlijk in mijn tuin kunnen klussen met mijn vader en kunnen genieten van de zon. Als introvert vond ik het heerlijk om juist wat minder in contact te staan, bovendien kon ik werken aan de nieuwe website voor Boudoir en Bruiloften.

Maarrr, dat was 20 en 21. 2022 was wat dat betreft wel even anders. Elk jaar (sinds 2011) kijk ik altijd even terug op het afgelopen jaar en zet ik mijn intenties voor het volgende jaar. Tof om te doen, want we vergeten vaak dat we super veel geleerd en gedaan hebben in een jaar. Door alles op te schrijven, krijg je inzicht. Ik heb hier trouwens een uitgebreide podcast over opgenomen die je kunt luisteren op SPOTIFY

Het is Podcast #5 over Reflecteren & Wensen. Hoe je kunt reflecteren en wat het je positief oplevert. Over je wensen en doelen op papier zetten zodat je richting geeft aan waar je naartoe wilt. We willen namelijk te veel in 1 week en te weinig in 1 jaar. Na een jaar kan het zomaar zijn dat jij even bent vergeten wat je allemaal wel niet gedaan hebt. Ik had dat heel sterk eind 2021 en na het maken van mijn lijst voelde ik mij opeens weer helemaal gemotiveerd. ​​​​​​​​Ik noem het de TROTS op lijst en de WENSEN lijst.

Mijn TROTS op lijst is inmiddels 2 A4-tjes, maar ik vertel even de highlights, random in volgorde van belangrijkheid en ze kunnen groot of klein zijn, prive en zakelijk:

✅ 30 bruiloften​​​​​​​​

✅ 20 boudoirshoots​​​​​​​​

✅ MacBookPro (ik werkte met Windows) ​​​​​​​​

✅ Start Academy​​​​​​​​

✅ Start PODCAST​​​​​​​​

✅ Omzet 3x van het gemiddelde van de afgelopen 10 jaar​​​​​​​​

✅ Remote werken​​​​​​​​

✅ Reizen & vakantie​​​​​​​​

✅ Ramenlapper​​​​​​​​

✅ Nieuwe reiskoffer (ja die stond op mijn wensenlijstje vorig jaar)​​​​​​​​

✅ Vriendjes & familie​​​​​​​​

✅ Trots op al mijn coachees 🔥

✅ Aantal hele fijne boeken gelezen​​​​​​​​

✅ Het hele jaar door mijn nagels laten doen bij de nagelsalon​​​​​​​​

✅ Historisch pand met 6 appartementen in de binnenstad die we gekocht hebben bijna klaar​​​​​​​​

​​​​​​​​

En dan nu, op naar 2023! Mijn wensen?

🔥 Sporten & Yoga​​​​​​​​

🔥 Lanceren Academy website​​​​​​​​

🔥 Reizen & vakantie / Remote werken​​​​​​​​

🔥 Schoonmaakster​​​​​​​​

🔥 Omzetgroei (x 1,4)​​​​​​​​

🔥 Nieuwe dingetjes in huis / schilderwerk​​​​​​​​

Kijk en dat is wat dit voor je kan doen! Je trots voelen op wat je hebt kunnen doen en bereiken, hoe groot of klein dan ook! Maar ook werken naar het behalen van je doelen of je wensen. Luister vooral naar de podcast #5 op SPOTIFY voor een veel uitgebreidere versie wat reflecteren en wensen als positieve bijdrage kan zijn aan je privéleven en je business.

Voor nu wens ik je een heel mooi jaar in 2023! Ik ben benieuwd naar je lijsten, naar je successen en je groei. Tot volgend jaar!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?