Start Annemarie Dufrasnes Podcast!

Ik had het al een tijdje in mijn hoofd! Een podcast! Want hoe vet is het om kennis en ervaringen te delen? In oktober 2021 zei ik het tegen mijn business buddy; “Hé, we moeten samen een podcast gaan opnemen”. Mijn business buddy stemde in, maar deelde ook dat ze daar nu nog even geen tijd en ruimte voor had. Toen ze zelf in november 2021 begon, was ik dol enthousiast. Ze interviewde mij in november 2021 toen ze mij opzocht in Istanbul. Ik vond het spannend en ook super tof om te doen!

Bijna een jaar later startte ik zelf mijn eigen podcast. Ik heb het lang voor me uitgeschoven, want overtuigingen…

- wie zit er op mij te wachten

- kan ik het wel

- misschien zijn ze niet lang genoeg

- interessant genoeg

- 1001 redenen om het niet te doen

1 reden om het wel te doen: Ik vind het namelijk ontzettend dankbaar en tof om andere fotografen en creatieve ondernemers te helpen en positieve resultaten te zien. Mijn onzekerheid of angst is dan ondergeschikt.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik vorig jaar een Instagram account gemaakt voor de Annemarie Dufrasnes Academy en ik was al een tijdje aan het brainstormen hoe dit precies vorm te geven. Afgelopen seizoen deelde ik vooral in de stories tips en ervaringen, maar er komt nog veel meer. sterker nog, ik ben inmiddels begonnen met de eerste posts. Neem vooral even een kijkje, want er staan hele waardevolle tips in.

Waarom academy? Ik kreeg namelijk steeds vaker de vraag naar coaching en daarom is er nu ook een aparte nieuwe website voor Academy. Ik heb het idee dat een podcast een super mooie aanvulling kan zijn om andere mensen te inspireren. Al is het er maar 1.

Mijn podcasts zijn allemaal gebaseerd op 4 speerpunten, die je terugvindt in de Academy, in coaching en online leren.

Wat zijn die 4 speerpunten:

  • FOTOGRAFIE SKILLS: Wordt een nog betere fotograaf, upgrade je fotografie skills
  • WORKFLOW & PLANNING: Stop met te veel uren maken, meer balans tussen werk & privé
  • MARKETING: Jouw unieke stijl, trek de ideale klant aan, ontvang een eerlijke prijs voor jouw werk
  • MINDSET: Wordt kapitein op jouw schip, dus jouw onderneming. Ontwikkel meer zelfvertrouwen en pak je expert status

Inmiddels staan de eerste podcasts al live op Spotify, dus pak je Phone, ga naar de Spotify app en zoek op Annemarie Dufrasnes Podcast. Veel luisterplezier!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?