STEP & WHEEL

De online training voor bruidsfotografen

Zo trots als een aap ben ik! In februari gaf ik de eerste 2 daagse workshops bruidsfotografie en de cursisten waren laaiend enthousiast. Ik ook! Ik vond het fantastisch om te doen. En nu is de aftrap van de online training bruidsfotografie.

Deze online training is NOG meer compleet dan de LIVE 2 daagse! Ik zou deze online training nooit LIVE in 2 dagen kunnen geven, maar misschien wel in 4 of 5! Hmmm, ik voel een workaction aankomen! haha.

Ik heb het beestje inmiddels een naam gegeven: STEP & WHEEL PROGRAM! Engels, omdat het vaak zo lekker bekt. Maar toch is de naam voor dit programma niet zomaar uitgekozen.

Het wiel hoef je zelf niet meer uit te vinden!

Het wiel hoef je zelf namelijk niet meer uit te vinden. Het wiel is al uitgevonden en ligt in hapklare brokken voor je klaar. Stap voor stap help ik je, waarbij jouw eerste stap is; de keuze maken. Of bekijk het zo: Stap op en rijd met me mee!

Voor zowel de starter als de meer gevorderde bruidsfotograaf

Alle masterclasses zijn trainingen op zichzelf en hebben een ongelooflijke waarde, voor zowel de starter als de meer gevorderde bruidsfotograaf.  

Je kunt kiezen

En ik heb een leuk systeem bedacht voor je. Want je kunt namelijk kiezen! Binnen mijn online training bruidsfotografie “STEP & WHEEL” kun je kiezen om een masterclass per onderdeel aan te schaffen, een cluster, of de hele training in één. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt. Top toch? Het voordeel: Jij bepaalt welke masterclass nu voor jou interessant is en wat daarna een logische vervolgstap is.

De deuren voor de eerste Masterclass GEAR gaan open op 6 Juni voor een hele hele hele fijne introductieprijs, die je kunt pakken tot en met 9 juni. Daarna gaat de prijs omhoog.

Alvast meer info?

Hier vind je alles!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?