WHOOP! Het is weer zover! De deuren zijn open voor de volgende online masterclasses binnen de STEP & WHEEL program, "DE" online training voor bruidsfotografen! En wat voor online masterclasses! Want de nummer 5 CREATIVITEIT is de masterclass waar fotografen voor stonden te trappelen. En ik snap dat! Want deze online masterclass creativiteit is er voor fotografen en bruidsfotografen die betere foto’s willen maken.

Er gaan kwartjes vallen, heel veel kwartjes!

Ik ga ontzettend veel vertellen en laten zien over hoe je een foto kunt opbouwen. Ik vertel over verschillend licht en hoe je dat kunt inzetten. Ik ga het hebben over achtergronden, waar let ik nou op tijdens een bruiloft. Betere composities, framing en beeldelementen. ALLE kennis die ik de afgelopen 13 jaar als fotograaf heb opgedaan heb ik gebundeld in deze online masterclass voor fotografen.

Deze masterclass is voor elke (bruids)fotograaf die nog zoekende is naar het beste licht, een betere compositie, meer creativiteit. Zeg maar dag tegen die kip zonder kop! Voor fotografen die hulp kunnen gebruiken bij het aansturen van het bruidspaar en verschillende poses. We gaan aan de slag met achtergronden, compositie en framing. We gaan in op momenten vangen en storytelling. Na deze masterclass weet jij alle ins en outs om het verschil te gaan maken.

Jouw foto's van Mweh naar YEAH!

Stap voor stap neem ik je mee hoe je een foto spannender kan maken, ik neem je mee in de do’s & dont’s, vanaf nu een reportage met meer IMPACT!

Er gaan kwartjes vallen, heel veel kwartjes! En dan de online masterclass 6: DROMEN - DURVEN - DOEN. Je dromen nu ECHT waarmaken. Hoe doe je dat en wat zorgde ervoor dat het tot nu toe nog niet is gelukt? Ik geef een aantal praktische tips, handvatten en oefeningen voor een fijne, energieke mindset. Deze combi masterclasses is daarom een gouden greep!

Vanaf 19 juli 2023 zijn deze masterclasses LIVE en kun je ze volgen in je eigen tijd op ieder device. Onbeperkt, 5 jaar lang.

Meer weten over wat je allemaal mag verwachten van deze trainingen? Bekijk dan hier de STEP & WHEEL pagina op de website.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?