2E PLEK TROUWFOTOGRAFIE // Knijp me even!

Op 10 januari 2022 was de bekendmaking van de laatste ronde awards. EN IK HEB GEWOON DE 2E PLEK BEHAALD! Bij de Masters of wedding photography!!! Ik mag oprecht zeggen dat ik de BESTE VROUWELIJKE TROUWFOTOGRAAF ben van 2022 in de Benelux! Want de eerste plaats werd gewonnen door een man. Deze beste man heeft mij wel van de troon geblazen. De 2e en 3e ronde stond ik namelijk op de 1E PLEK!

BESTE VROUWELIJKE TROUWFOTOGRAAF
2022 in de Benelux!

Het niveau van Nederlandse bruidsfotografen is ongekend hoog, ik ben dus enorm dankbaar om deze prachtige titel op mijn naam te hebben. Mijn doel was om in de TOP 10 te staan, dus die 2e plek is echt overweldigend!!! Ik had deze titel natuurlijk nooit kunnen behalen zonder mijn lieve en fantastische bruidsparen, coaches, mijn lieve man en natuurlijk mijn passie en doorzetting

DANK DANK DANK lieve collega, vriendin en business buddy Dianne, die meteen geloofde dat ik in de TOP 10 zou komen, ze staat zelf ook in de TOP 10! Van harte gefeliciteerd! Dank je wel lieve man Richard voor je support en liefde, coach Isabelle Hattink voor jouw fijne en kritische coaching. Zonder jou had ik deze titel echt niet behaald! Dank Christiaan van De Masters of Wedding photography voor het organiseren van deze wedstrijd met zo'n hoog niveau en last but not least: 

DANK alle lieve bruidsparen voor de geweldige tijd en jullie vertrouwen!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?