Authenticiteit // Waarom er ruimte is voor iedereen

Authenticiteit, een woord die nu oh zo vaak hoort. En dat is niet voor niets. Want ik geloof erin dat we ons alleen nog echt kunnen onderscheiden van onze concullega's door authenticiteit.

Maar wat is dat nou precies; authenticiteit. Kort gezegd staat authenticiteit voor wie jij daadwerkelijk bent, zonder maskers. Het betekent echt, natuurlijk, origineel en oprecht.

No one is you, and that's your power!

Dat is ook gelijk waar the magic happens. Wanneer jij je authenticiteit bewust inzet ontwikkel jij jouw eigen unieke (fotografie)stijl én onderneming. Wanneer je jouw authenticiteit inzet binnen een goede marketingcommunicatie mix zul je de ideale klant aantrekken en meer omzet draaien. En met een juiste planning en workflow zul je echt veel meer vrije tijd overhouden. Waar het om gaat is dat het één niet hoeft te werken  voor de ander en visa versa.

Als jij weet waar je voor staat, welke dromen je hebt, waar je energie van krijgt, gaat de flow in jou en je bedrijf (weer) stromen. Daarom is zijn mijn coachingstrajecten 1 op 1 en specifiek gericht op wat jij wilt en nodig hebt. Door het stellen van de juiste vragen help ik je antwoorden vinden, zodat jij je zelfverzekerder zult voelen, meer energie en plezier binnen jouw onderneming gaat ervaren en genoeg vrije tijd overhoudt voor de dingen waar je oh zo blij van wordt.

Leuk Annemarie, maar hoe zorg ik voor meer authenticiteit? Door meer jezelf te zijn en meer jezelf te laten zien. En maak daarbij gerust een onderscheid tussen privé en persoonlijk. Jouw klanten willen heel graag weten wie jij bent en waar je voor staat. Zo kunnen ze namelijk trechteren in het aanbod en weten ze dat ze bij jou moeten zijn, omdat je persoonlijk ook zo goed bij hun past. Andersom werkt dat ook zo. Je trechtert zelf al je klanten en trekt de klanten aan die bij JOU passen. Hoe fijn is dat! Want nu hoef je eigenlijk niet meer te verkopen. Dat is gelijk de reden waarom er ruimte is voor iedereen.

Hoe laat je meer van jezelf zien? Een story en post op Insta, maar ook bijvoorbeeld een website die jouw werk en jou ademt. En bijvoorbeeld een goede OVER mij pagina. Je hoeft niet alles te delen, wat privé is blijft bij jou, maar persoonlijke dingen kun je wel delen. Wat het verschil hiertussen is, is voor iedereen anders. Het gaat erom dat je in je communicatie emotioneel aanwezig bent in woord en gebaar. Wat zijn emoties: Verbaasd, boos, blij, nerveus, verdrietig, gefrustreerd, euforisch en you name it. Emotioneel uitreiken is dus iets anders dan theater maken of zwaar op de hand zijn.

Het komt erop neer dat je zacht en tegelijkertijd sterk kunt zijn, je grenzen bewaakt met compassie, verbinding met jezelf en anderen kunt hebben, zonder jezelf te verliezen.

Luister gerust de podcast over Authenticiteit, waarin ik powervrouw en creatief ondernemer Manousch interview over dit onderwerp op Spotify.

Wil jij meer inspiratie en tips, volg mij dan op Instagram: @academy.annemariedufrasnes

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?