Het is zover, de website voor Academy is live!

Ik geloof dat ik acht jaar geleden al zo mijn plannen had hiervoor, maar blijkbaar moest er nog vanalles borrelen. Ruim 2 twee jaar geleden claimde ik op Insta een account voor Academy, maar eerst werkte ik aan een nieuwe website voor Boudoir en Bruiloften.

Inmiddels weet ik precies wat ik met Academy wil: Inspireren en helpen!

Wanneer ik andere fotografen, startend of al gevorderd zie struggelen, dan voel ik letterlijk de pijn weer die ik voelde in mijn reis als ondernemer en fotograaf: Te weinig omzet of uit angst alle opdrachten aannemen voor een veel te lage prijs, klanten die niet bij hun passen, te veel werk, uren en uren achter de computer, oneindig veel mails in hun postvak die beantwoord moeten worden, zichzelf klein houden en nog niet zichzelf de kapitein voelen op hun eigen schip, lees eigen onderneming. Ondernemers die te weinig vrije tijd hebben én te weinig aandacht voor wat echt belangrijk is in hun leven.

Die pijn en angst, die gaan we ombuigen! We gaan kijken hoe je meer balans kunt creëren tussen werk en privé, hoe je een nog betere fotograaf kunt worden door zowel fotografische veranderingen, marketing én mindset. Hoe je jouw ideale klanten aantrekt en genoeg omzet maakt. Ik help je! I'v been there! En ik ben er nu hier voor jou!

Deze academy is er voor fotografen en creatieve ondernemers. Voor coaching en online leren. Ik help je groeien binnen jouw onderneming, zodat je meer zelfvertrouwen en vrijheid ervaart. Hoe je een nóg betere fotograaf en ondernemer wordt met een gezonde mix tussen werk en privé.

Het maakt niet uit of je startende bent en opzoek bent naar meer kaders, houvast, handvatten en vertrouwen, of wanneer je al wat langer bezig bent en het idee hebt dat je blinde vlekken voor je ogen hebt. Of je nu opzoek bent naar een betere workflow, meer klanten en omzet, of hulp wilt bij het opstarten van je onderneming.

Laten we samen aan de slag gaan!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes Academy
CONTACT

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Wil je jouw fotografie- en ondernemersskills een boost geven? Wil je meer zelfvertrouwen en minder stress? Of je nu meer wilt weten over een goede workflow en tijd besparen, feedback wilt op je werk, hulp bij je nabewerking stijl, je fotografie skills naar een hoger plan wilt tillen of meer wilt weten over marketing en ondernemen: we gaan aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter. Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart.

Het is mijn belangrijkste missie om te kunnen genieten van het leven, om te kunnen doen waar ik blij van wordt en mijn dromen na te streven. Met mijn academy wil ik je graag inspireren en helpen om jouw leven te leven waar jij van droomt.  

MEER OVER ANNEMARIE
Foto Annemarie Dufrasnes

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vindt de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op Instagram?